Kortit pöytään

Nyt on suunnitelmat kerrottu muillekin, ensin perheenjäsenille ja sitten myös tallin porukalle.

Kun suunnitelma on ollut meille itselle jo selvä, oli helpottavaa päästä kertomaan siitä muillekin ja puhua asioista myös ääneen.

Perhe ja läheiset ottivat asian hyvin, toki meillä oli esittää jo aika valmis suunnitelma miten yhteydenpito jatkuu mahdollisimman tiiviinä edelleen.

Tallilla kerrottiin asiasta pienelle porukalle. Kovin paljoa tästä tilaisuudesta ei haluttu etukäteen huudella niin kaikkea vakiväkeä ei saatu paikalle, mutta infottiin muita sitten netin välityksellä heti perään. Tilaisuus oli hyvä, meillä on kyllä niin huippu yhteisö tallilla. Tieto meidän yrityksen lopettamisesta tuli kaiketi aika pommina kaikille. Tämä vaikuttaa tosi paljon monen elämään, jotka ovat useamman päivän viikossa viettäneet tallilla, vuosikausien ajan. Vuoroin itkettiin ja naurettiin kun asiaa puitiin, miten ihanaa että suru-uutisten lomassa nähtiin kuitenkin myös huumoria.

Meidät yllätti totaalisesti se, miten paljon tukea ja kannustusta ollaan saatu unelmiimme, eikä vielä ole tullut kuraa niskaan ollenkaan. Ihmiset ovat olleet järjestäin sitä mieltä että unelmia on hyvä toteuttaa, ja eräs pitkäaikainen ratsastajamme tiivisti asian hyvin: jos odottaa eläkeikää jotta voisi toteuttaa unelmiaan, mistä tietää edes pääseekö koskaan eläkkeelle asti, mitä vain kun voi sattua. Eläkeikäähän mekin aiemmin odoteltiin tämän asian kanssa.

Toivotaan että tilalle löytyy hyvä jatkaja pitämään ratsastuskoulua, ainakin sopivaa kiinnostusta on ollut. Ei siis ole ollenkaan mahdotonta että harrastaminen täällä saisi jatkua ja jos näin, on hyvin mahdollista että osa hevosistakin jäisi. Aika näyttää, pidetään peukkuja!

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

Vastaa