Me: 1977 syntynyt yrittäjäpariskunta Pirkkalasta Pirkanmaalta.

Blogin näppäimistön takana on Sanna, ratsastuksenopettaja ja ratsastuskouluyrittäjä, joskin elämän varrella on tullut testattua myös muita töitä: erilaisia puutarhatöitä, sekä muita töitä siivouksesta tehdastyön kautta myyntihommiin. Henkeen ja vereen luonto- ja eläinrakas, ja ainainen kaipuu on kesään, rannalle ja vuorille.

Jarmo on rakennusalan yrittäjä, kirvesmies ja wannabe-kitaristi.

Yhdessä olemme reissanneet Euroopassa sekä käyneet Ruandassa ja Sri Lankassa paossa hektistä yrittäjän arkea. Vaeltaminen ja luonto ovat keskiössä myös matkoilla, ja hienoja paikkoja ollaan saatu nähdä.

Remu on vuonna -16 uudenvuodenaattona syntynyt labrador-landseer-valkoinenpaimenkoira. Kaikkia rakastava energinen tyyppi joka ei koskaan väsy leikkimään lempinarullaan. Hiukan maalainen tosin Remukin, eli sivistynyttä käytöstä ihmisten ilmoilla tarvitsee hiukan harjoitella, ja samoin muiden koirien kohtaamista ilman ylimääräistä vouhotusta…

Tällä kolmikolla ajettiin meidän Vw Caddyllä Kanarialle La Gomeralle syksyllä -22. Myöhemmin blogin puolella saatetaan esitellä myös muita perheenjäseniä.


We are a finnish couple living in La Gomera since october -22. We live and work in Finland for summers, and try to find work in La Gomera for the rest of the year. Sanna had a riding school in Finland and does whatever she Finds and can do: cleaning, gardening or anything between them. Jarmo has used to bild or/and repair houses. We love nature, animals and mountains.

Remu is a mixed-bred rural-dog.

You can reach us sannaelahti(a)gmail.com.