Reittisuunnitelmaa

Kiirettä pitää muuttohommien kanssa edelleen, mutta illalla kun ei enää jaksa tehdä mitään, voi tallentaa tänne meidän reittisuunnitelman. Huominen ja tiistai vielä pakataan, siivotaan ja koitetaan saada kaikki mahdolliset asiat hoidettua, keskiviikkona aamuaikaisella on lähtö; laiva lähtee Vuosaaresta Tallinnaan klo 11. Reittisuunnitelma on valmis ja majoitukset matkalle varattu, saas nähdä paljonko muuttujia tähän suunnitelmaan sitten mahtuukaan 🙂

Majoitukset haluttiin ehdottomasti varata etukäteen, koska vaatimukset niille on kovat: Remu pitää tietenkin huomioida, kaikkiin majoituksiin kun ei koirat sovi. Autolle ja peräkärrylle haluttiin koittaa varmistaa mahdollisimman turvalliset parkkipaikat etukäteen, ja halvallakin vielä piti päästä. Useampana yönä näitä selattiin, mutta voi olla että tuli ihan hyväkin suunnitelma.

Keskiviikkona saavutaan Tallinnaan iltapäivällä, ja sieltä ajetaan Viron poikki Riikaan yöksi.

Riikasta jatketaan Liettua läpi Puolaan ja ollaan seuraava yö Gaj-nimisessä kylässä motarin varressa.

Seuraavana päivänä ajetaan Tsekin läpi Itävaltaan, ja ollaan kaksi yötä Wienin lähistöllä, niin että välipäivänä voidaan käydä ihmettelemässä Wieniä.

Wienistä jatketaan aamuvarhaisella matkaa Italiaan, haaveena nähdä hienoja vuoristomaisemia ja ehkä käydä pikavisiitti myös Venetsiassa. Illaksi pitäisi ehtiä Veronaan, jossa ollaan taas kaksi yötä jotta ehditään katsella hetki kiinnostavan oloista kaupunkia. Etukäteen veikkaan että tämä saattaa olla reitin hienoin osuus, mutta saa nähdä.

Veronasta matka jatkuu Ranskaan, ajatus oli olla yötä Nizzassa mutta paremmin kriteerit täyttävä yöpaikka odottaa Vallauriksessa Nizzan ja Cannesin välissä.

Ranskasta ajetaankin jo Espanjaan, iso työ oli löytää yhdeksi yöksi majoitus meren tuntumasta halvalla ja kriteereihin sopien, mutta S’agarosta ehkäpä löydettiin sellainen.

Viimeinen roadtrip-yö ollaan keskellä Espanjaa Andalucian Santa Elenassa, ja siitä ajetaan Huelvaan josta lähtee meidän laiva kohti Kanariaa perjantaina 7.10.

Eiköhän tästä seikkailu saada, toivottavasti pelkästään positiivisessa mielessä 😀

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

2 comments on “Reittisuunnitelmaa”

  1. Tämä reitti tuntuu nyt syksyllä olevan yksi suosituimpia. Suomalaiset lähtevät loskaa pakoon joukoittain 🌞. Itsekin tätä samaa oli ajettu muutama vuosi takaperin.

    Emme uskaltaneet varata kuin ensimmäinen majoitus etukäteen ja siihenkin oltiin 2-3 tuntia myöhässä. Tietty, jos meillä olisi lemmikkejä mukana, olisi pitänyt varautua paremmin.

    Huomasin silloin, että lapsetkaan ei ole tervetulleita ihan joka paikkaan. Meillä oli 8 v mukava, joten mitään haittaa hänestä ei olisi kenellekään koittanut. Lemmikkien kohdalla voi vielä vedota allergioihin sun muuta, mutta lapsi?

    Tulee tosi mielenkiintoista seurata, miten teidän reissu etenee. Ja varmaan tulee paljon hienoja (ja itselleen nostalgisia) kuvia tutuista paikoista.

    Lykkyä tykö!

Vastaa