Päivä 6: Verona

6. päivän aamuna herättiin Veronan laitakaupungilta -vapaapäivä ja aamulenkillä tarkeni jo t-paidassa!

Koiranlenkitykseen paikka oli kyllä kamala, liikennettä tosi paljon ja hirmu kapeat pientareet. Selvittiin kuitenkin jonkinlainen lenkki, hylättiin sitten Remu taas hotelliin ja lähdettiin bussilla kohti Veronan keskustaa. Sen mitä ehdittiin nähdä on Verona tosi kaunis kaupunki. Samoiltiin helteessä pitkin vanhaa kaupunkia, juotiin ökykalliit kahvit ja syötiin jäätelöä (italialainen jäätelö vaan on maailman parasta). Vanha kaupunki ja sen ympäristö oli täynnä toinen toistaan hienompia merkkituoteliikkeitä, joten melko äkkiä hoksattiin ettei kauppoihin juuri kannata mennä vaikka jonkinverran ostoslistaa olisikin ollut. Ihan kiva reissu silti, ja kohtuullisella vaivalla löydettiin vieläpä bussi takaisin hotellin suuntaan. Käveltyä tuli paljon, vaikka jalat on ihan uskomattoman kipeät kaikesta autossa istumisesta.

Macaroni poikineen -hienoja, mutten raaskinut ostaa yhtäkään 🙂
Bussilta kotiin kävellessä löytyi ihan oikea aasi 🙂

Iltapalalle käveltiin eiliseen ravintolaan, mutta sen ollessa kiinni jatkettiin matkaa ja löytyi toinen varsin mainio pitseria. Kasvispitsa oli varsin erikoisen (ehkä jopa epäilyttävän?) näköinen mutta ihan mielettömän hyvä, kyllä italialaiset osaa. Hyvä oli myös paikallinen Dolomit-olut jota meille suositeltiin.

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

Vastaa