Pientä säätöä Gomeralla

Eilen illalla päästiin majoitukseen Hermiguaan, jossa piti olla joulun alle asti. Majoitus oli kuitenkin pienoinen pettymys, kun home haisi ja lattialla oli turhan paljon elämää. Ympäristö olisi kyllä ollut hieno (jos ei lasketa juuri auton levyistä kikkaratietä joka talon luo meni). Aamulla ilma ei ollut yhtään parempi tuuletusyrityksistä huolimatta, joten eikun taas tavarat autoon ja menoksi. Osa majoitusajasta oli vielä peruttavissa (ei muuten olisi uskaltanut näin pitkäksi ajaksi varatakaan), ja toivotaan että lopustakin saataisiin rahat takaisin. Tämä oli yksityisen omistajan asunto airbnb:n kautta.


Olisi ollut tosi kiva jo purkaa kamat autosta ja alkaa asumaan jossakin, mutta ei sitten. Vuokrattiin nyt pääkaupungin laidalta asunto joka on kaikinpuolin tosi kiva -on vain liian kallis pidempiaikaiseen oleskeluun. Kämppä sijaitsee ns.vuokra-asuntolan neljännessä eli ylimmässä kerroksessa, ja siihen kuuluu kattoterassi jossa on pesukone sekä aikas kiva vuoristomaisema. Täältäkäsin kuitenkin koitetaan nyt löytää edullisempi asunto joksikin aikaa -valinnanvara ei ole varsinaisesti lisääntynyt viime etsinnöistä- ja hoitaa muut juoksevat asiat. NIE-numero pitää hakea ensisijassa, eli Espanjan ulkomaalaisen henkilötunnus joka mahdollistaa halvemman laivamatkustamisen, pankkitilin avaamisen, asunnon oston, työnteon jne. Myös meidät tänne kiltisti kuskannut Caddy vaatii huoltoa asap, ja tänään jo ehdittiin löytää lähivuorenrinteeltä korjaaja, jonka kanssa kaikilla muutamalla ymmärretyllä sanalla saatiin sovittua treffit huomisaamuksi.


Täällä on nyt kyllä hyvä olla ihmisten sekä koiran, mutta toivottavasti saataisiin pian tehtyä suunnitelmia vähän eteenpäinkin. 

Ostakaas nyt joku siellä Suomessa tämä meidän hieno hevostila -nyt syksyllä vois oikein hyvin onnistua tinkimäänkin, eikä se vie sähköä juur pelkkää omakotitaloa enempää. Ja jos nyt kuitenkin meinaa siellä Suomessa asua, niin onhan tää aika kiva?

Myydään Maatila, Yli 5 huonetta – Pirkkala, Ania, Hongistontie 126 – Etuovi.com t29337


Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

Vastaa