Uutta ehompi Caddy

Meidän Caddyssäpä onkin ilmastointi! Siis sellainen joka puhaltaa myös kylmää ilmaa. Aikamoista.

Löytyi oikein hyvän oloinen korjaamo (El Taller de Gerardo) jossa kaikki sujui mallikkaasti vaikkei yhteistä kieltä paljoa ollutkaan. Keskiviikkona vietiin auto sinne ja pian tuli viesti että ilmastoinnin kompura ei olekaan rikki vaan ainoastaan painekytkin, jonka jo tilasivat ja saisivat perjantaina. Tänään kyseltiin auton perään niin olikin jo valmis. Hakumatka kävi ihan lenkistä; matkaa kolme ja puoli kilsaa, mutta koko matka ylämäkeä ja viimeinen puoli kilsaa niin vitsin jyrkkää että tuntui aikalailla pidemmälle. Kävelymatkan päässä kuitenkin, ja päivän lenkki tehty 🙂

Hintaa lystille tuli 145e. Suomessa olisivat ilmastointihuoltofirmassa vaihtaneet koko kompuran, ja tarjous oli muistaakseni luokkaa 600e vaikka kysyttiin toisestakin paikasta. Meni siis aika kivasti näin.

Alla pari kuvaa matkalta korjaamolle, ja sivuhuomautuksena että molemmissa kuvissa kuljetaan pitkin katua, joka on siis ihan kartassa kaduksi nimetty.

Jarmolle tuli muuten eilen ilmoitus että nie-tunnus on tullut ja sen voi hakea San Sebastianista. Tosin auto oli juuri korjaamolla, ja minulle ei vielä vastaavaa ilmoitusta ole tullut, niin suunniteltiin pääkaupunkireissua vasta maanantaille. Sopii toivoa että joko minun nie:ni olisi haettavissa samalla viestillä, tai että saisin vastaavan ilmoituksen maanantaina 😀 Saas nähdä miten käy.

Alle vielä pari kuvaa illan auringonlaskusta kauppamatkan varrelta. Ajeltiin kielikoulusta kauppaan ja oli ihan pakko pysähtyä hetkeksi kuvaamaan, vaikkei nyt muuten rannalla oltukaan. Syksyllä on kuulemma hienoimmat auringonlaskut, ja näkymä on kyllä ihan joka kerta upea, ja aina ihan eri näköinen. Naapurisaari El Hierro näkyi nyt harvinaisen hyvin.

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

One comment on “Uutta ehompi Caddy”

  1. Mukavaa, että auton ilmastointihuolto tai korjaus sujui noin helposti ja hintakaan ei hirvittänyt. Kyllä noissa maisemissa kelpaa kävellä ja on hienoa, että olette uskaltaneet toteuttaa unelmanne ja lähteneet Gomeralle. Meillä olisi myös edessä auton ilmastointihuolto, hyvä hoitaa pois alta jo näin keväällä.

Vastaa