Sakkoa tuli niin että napsahti.

Tänään käytiin San Sebastianissa siinä toivossa josko päivän aikana saisin viestin nie-numeroni saapumisesta. Mutta ei, ei tullut viestiä eikä numeroa. Tätä kaivattaisiin jo sekä vuokra- että työsopimuksen tekemiseen ja myös pankkitilin avaamiseen niin rupeaa kärsimättömyys olemaan jo vähän läsnä. Jarmo sai omansa kahdessa viikossa, ja nyt on siitä kulunut yli kaksi viikkoa, niin voisi kai tuo pikkuhiljaa tulla…

Virikkeitä reissuun saatiin paluumatkalla, kun testailtiin uusia koiranlenkityspolkumahdollisuuksia. Lähdettiin muina suomalaisina epävirallisesta parkista tielle kääntyen vasemmalle, jolloin hetki sitten meidät ohittanut poliisiauto väläytti jarruja samantien. Sakkohan siitä tuli niin että napsahti, 100e. Ja 200 jos ei maksa 20 päivän sisällä. Eipä käynyt mielessä, että jos keskellä tietä on kaksi viivaa, ei niiden yli ole ajamista parkista lähteissä. Eikä etenkään kun täällä tuntuu olevan noin yleisesti aika vapaata tää ajaminen u-käännöksineen ja tielle pysähtelyineen. Ei ollut siis ollenkaan hukkareissu, saatiin rahaa menemään ihan kivasti. Ja ehkä opittiinkin jotain taas sillä hinnalla.

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

Vastaa