Kivoja töitä, kevättä ja vieraiden odottelua

Arki on rullannut täällä varsin mukavasti: Aamut ja illat on alkaneet jo lämpiämään vaikka vielä ollaankin selvästi alle 20 asteen. Töitä on juuri sopivasti tarjolla, ja työ on edelleen tosi kivaa. Erilaisten toinen toistaan hienompien asuntojen siivousta turistien lähdettyä, ja nyt taas myös puutarhatöitä, joista nautin paljon. Joka kerta työpäivän jälkeen tuntuu sille että kivaa oli, eli ei valittamista, jos nyt joskus vähän paikkoja kolottaakin. Taitaa päässä viirata, tai sitten vaan on nyt sopivan verran töitä sopivassa ympäristössä, ja sopivalla stressitasolla. On myös kivaa olla hyvä työssään, mitä se sitten ikinä onkin, ja se on nyt onnistunut taas ihan kiitettävästi.

Ei voi harmittaa, kun maanantaiaamun aloittaa siivoilemalla tyhjää asuntoa meren pauhatessa vieressä.
ennen…
…jälkeen. Huippuhommaa!

Rahaa tulee sen verran että ei ole talletusongelmia, mutta pärjätään.

Suomessa media toitottaa palkkojen köyhyysrajan niin korkealle etten varmaan ikinä tienannut niin paljoa, mutten koskaan ole mieltänyt olleeni mitenkään köyhäkään. En ole koskaan ymmärtänyt tätä materialistista maailmaa, jossa kaikkien pitää hankkia kaikkea ja paljon, ja rahaa on siksi saatava mielettömät määrät. Täällä tämä ajatus on vielä vahvistunut tosi paljon. Meilläkin on edelleen Suomessa useampia asioita mihin pitää olla tietty rahasumma joka kuukausi, ja nämä tietenkin pitää saada hoidettua, mutta ihmisen perustarpeisiinhan oikeasti riittää aika pieni määrä rahaa (olettaen tietenkin että ei omista esimerkiksi hevosia). Hienoa on jos tulevaisuudessa tällä ajatuksella voi tehdä vähän vähemmän töitä, stressata vähemmän, ja ehtii myös nauttia siitä elämästä. Meikäläisellä kun tuo uusin elektroniikka tai merkkivaatteet ei juurikaan edistä tuota elämästä nauttimista.

Tänään tosin kävin shoppailemassa! Perheeseen liittyi pyörä. Käytetty tosin sekin, tietenkin. Tähän kun virittelee vielä roskiksen vierestä pelastetun korin ritsille, kelpaa kuljetella asioita paikasta toiseen 🙂 se kun töissä on välillä tarpeen.

Ensi viikolla saadaan tänne taas läheisiä Suomesta, peräti kahdeksi viikoksi! Tuo aika tehdään vielä vähän vähemmän töitä, ja vahva epäilys että koneella kirjoittelukin saattaa taas jäädä. Myös siskoni perhe tulee tänne yhden yön visiitille ensi viikolla, joskin naapuriin asumaan kun meidän asunnosta loppuu tila kesken. Torstaille pitäisi tehdä rannan ravintolaan pöytävaraus kahdeksalle hengelle. Odotan aika innolla! Toivoa sopii että kaikki pysyvät terveinä ja pääsevät matkaan.

Meillä on nyt edessä myös melkein ulkomaanmatka, kun huomenna lähdetään Teneriffalle yönyli-reissuun. Mennään vastaan lentokoneelle joka saapuu vasta kymmenen aikaan illalla, joten vietetään yö ja osin seuraava päiväkin Teneriffan puolella. Varattuna on pieni talo Adejesta yhdeksi yöksi neljälle hengelle sekä koiralle, jännää!

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

Vastaa