Siunattu Sade!

Eilen illalla se vihdoin tuli, 4mm vettä! Ja kun meillä satoi sen verran, tarkoittaa se sitä että ylempänä satoi enemmän, Aruressa meidän yläpuolella jo sentin ja saaren keskiosan metsissä enemmän. Tätä on kyllä kaivattu, maailma täällä alkoi olla niin rutikuiva ja vesivarastot vähissä. Edellisen kerran täällä on kaiketi satanut kesäkuussa. Nyt luvataan normaalia syyssäätä sateineen, lämpöä on tällä hetkellä 26. Tosin uintikelit huononivat ainakin hetkellisesti; meri on ainakin tällä hetkellä tosi levoton, ja rohkenen epäillä ettei enää saada nauttia 25 asteen uimavesistä. Saarille on nyt annettu varoitus rannikkoilmiöistä eikä uimista valvomattomilla rannoilla (=kaikki Gomeran rannat) suositella.

Tänään käytiin Remun kanssa ihmettelemässä märkää metsää, ja keli oli kyllä nytkin mitä mainioin lenkkeilyyn vaikka vettä välillä satoikin. Laurisilvametsän tunnelmaan sopii oikein hyvin sumuisuus ja sade.

metsäinen tie
GM-2, valtatie saaren halki
metsää
polku
Sade oli huuhtonut polun paljaaksi
Laurisilvan vihreää

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

One comment on “Siunattu Sade!”

  1. Huh, kuulostaa kyllä aivan uskomattomalta, että edellinen sade on ollut kesäkuussa. Hienoa, että vihdoin siis sataa. Ja olen aivan samaa mieltä, Laurisilvametsän tunnelmaan tosiaan sopii sumuisuus mainiosti.

Vastaa