Reissun suunnittelua

Tänään alettiin vihdoin oikeasti suunnitella matkaa.

Tähän asti on mennyt ihan kaikki aika ja keskittyminen täällä hoidettavien asioiden stressaamiseen, mutta tänään sopiessani yhden myydyn hevosen muuttopäivää havahduin päivän olevan jo tosi lähellä meidän omaa lähtöä. Piti ihan ottaa kalenteri käteen että havaitsi että ihan kohta ollaan oikeasti menossa. Tähän asti lähtö on tuntunut jokseenkin kaukaisella asialle ja peittynyt aika hyvin kaiken muun alle, mutta aika on sillä välin edennyt tosi salakavalasti. Hoidettavaa ja tehtävää on vielä aikalailla käytössä olevaan aikaan nähden, mutta kai ne siitä järjestyvät. Tai sitten jäävät järjestymättä, saa nähdä. Me lähdetään kuitenkin.

Tänään varattiin laivamatka Helsingistä Tallinnaan, ja lisäksi ensimmäisen yön majoitus Riikaan. Jonakin päivänä aletaan miettiä matkaa siitä eteenpäin. Jännää! Oikeastaan vasta nyt alkaa nousta reissuinto, ehkä hetkellisesti jopa kaiken stressin ohi 🙂 Lähtöön on nyt 12 yötä, ja sää ulkona näyttää sille että on korkea aikakin lähteä.

Vaikka puuhaa ja hankaliakin juttuja on edelleen paljon, se että niitä saatiin listalta pois edes pari loi aika paljon uskoa siihen että tästä ehkä kuitenkin selvitään. Toivottavasti kunniallakin vielä.

Täältä me tullaan, kesä ja Gomera.

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

2 comments on “Reissun suunnittelua”

Vastaa