Osoite tammikuuhun asti tiedossa!

Tänään tehtiin ”vuokrasopimus” tammikuun puoliväliin asti. Toisinsanoen asunnon omistaja, vanhempi rouva joka ei puhu sanaakaan englantia tuli käymään. Eilen välikätenä toimi alakerrassa asuva herrasmies joka osaa englantia ehkä sen mitä me espanjaa 🙂 Hänen kauttaan jo esitettiin rouvalle eilen toive asumisen pituudesta, nyt sovittiin sitten hinta. Alkuperäistä suunnitelmaa kalliimmaksihan tämä tuli, mutta ihan ok kuitenkin, ainakin muut vaihtoehdot huomioiden. Nyt voi siis alkaa suunnitella elämää vähän eteenpäinkin. Ensin kuitenkin asetutaan taloksi ja tutustutaan uuteen kotiin, ja hoidetaan edelleen ns pakollisia asioita Suomeen päin. Meillä (tai siis meidän vuokra-asunnolla) on muuten ihan oma puutarha! Tämä selvisi vuokraemännän vierailulla. Kyseessä ei ole mitenkään hoidettu alue mutta mangopuut siellä voivat hyvin ja niitä on monta, eli mangoissa pysytään kyllä! 🙂

Eka aamupala uudessa kodissa -ei kovin loistokas, mutta oman pihan mango oli kyllä hyvä!
Takapihan mangotarha

Tänään käytiin Remun kanssa parilla lyhyemmällä lenkillä lähiympäristössä, ja purettiin tavaroita laukuista ja järjesteltiin asioita. Käytiin kaupungissa (eli rantakylässä 2km päässä) autolla, että saatiin helposti tuotua juomavettä ja muut ostokset siinä sivussa. Toki myös vähän fiilisteltiin Valle Gran Reytä siinä ohessa. Ranta oli tälläkin kertaa hieno, samoin meri aaltoineen ja kaikki muu siinä ohessa.

Alla muutama kuva aamulenkin maisemista, hieno löytö ihan naapurissa oli El Guron taajama jossa kaikki kadut olivat joko rappuja tai metrin levyistä väylää, ja kukkia ja taidetta riitti.

El Guro

Huomenna on tarkoitus aamulla käydä ensin vähän vaeltamassa ja koittaa sen jälkeen hoitaa kotona taas asioita kuntoon -autohuollon etsintää kun peruttiin San Sebastianiin varattu aika, laskujen maksua ja mitä näitä nyt on. Illalla on tarkoitus lähteä kylälle hillumaan ja käydä ainakin uimassa.

Published by Sanna

Syksyllä -22 jätin unelmieni hevostallin ja kodin Pirkkalaan, ja lähdin mieheni ja koirani kanssa kohti La Gomeran saarta. Tänne koitamme nyt rakentaa kokonaan uutta elämää.

Vastaa